(10. 04. 2017) Novinky z našeho projektového oddělení

Dotazníkové šetření
Máte zkušenost s vedením věkově nebo kulturně rozdílných týmů? Věnujte nám prosím několik minut na vyplnění dotazníku, jehož data budou použita pro mezinárodní šetření a vytváření vzdělávacích nástrojů pro vedoucí týmů.

Němčináři - soutěžte s Laurou a Davidem
Soutěž je určena pro žáky a učitele druhého stupně základních škol, nižší ročníky víceletých gymnázií a pro lektory a žáky zájmových kroužků s výukou němčiny.

Bližší informace - dotazníkové šetření

Podílíme se na mezinárodním šetření a vytváření vzdělávacích nástrojů pro vedoucí týmů a jejich vzdělavatele. Moc oceníme, pokud se s námi v dotazníku podělíte o Vaši zkušenost s vedením, komunikací a spolupráci ve věkově nebo kulturně diverzifikovaných týmech. Výstupy Vám budou po skončení volně k dispozici.

Zde najdete:

Dotazník pro vzdělavatele
Dotazník pro vedoucí týmů
Dotazník pro členy týmů

Za odpovědi a podněty v nich děkujeme. Průzkum probíhá v rámci mezinárodního partnerství Erasmus+ Synergy in Learning and Cooperation. Pro získání dalších informací kontaktujte Lukáše Nevrklu na e-mailu: lukas.nevrkla@chc.cz

Bližší informace - soutěž - němčináři

kvízování s Laurou a Davidem kvízování s Laurou a Davidem

x

Milý uživateli! Nemůžete se rozhodnout? Potřebujete poradit? Napište nám svoje telefonní číslo a čas a my Vám zavoláme a vyřešíme Vaši poptávku s Vámi.

CS DE EN Dokumenty ke stažení Často kladené otázky