(05. 09. 2017) Rozhýbejte s námi Prahu

Ve dnech 7.-16. září proběhne v Praze na Vítkově charitativní akce Nadace Terezy Maxové dětem s názvem Teribear hýbe Prahou. Stejně jako v loňském roce tuto akci podpoříme vytvořením vlastního týmu. Přidejte se k nám i Vy a podpořte dobrou věc! Podaří se nám pokořit loňskou laťku, kdy jsme společně uběhli 1252,5 km a umístili jsme se tak na skvělém 12. místě v kategorii týmů?

Ohlédnutí za účastí Channel Crossings na akci Teribear hýbe Prahou 2016

Dohromady vyběhlo za tým CHC 75 zaměstnanců, lektorů, překladatelů, tlumočníků a zástupců významných klientů jako je např. Česká národní banka, Schaffer & Partner, Česká Miss nebo rádio Svobodná Evropa. „ Akce Teribear jsem se účastnila již minulý rok, tehdy ještě sama za sebe a letos už běžela celá naše firma, která je hrdým partnerem Teribear a Nadace Terezy Maxové dětem, “ dodává marketingová manažerka CHC Eva Sommerová.

Za každý kilometr bylo věnováno Nadaci 50 Kč a celkový výtěžek z akce činil neuvěřitelných 7 967 438 Kč!

Agentura získala také ocenění za nejoriginálnější příjezd pravým londýnským doubledeckerem, jenž upoutal pozornost na trase z Karlína do Letenských sadů, kde běh probíhal. Unikátním dvoupatrovým autobusem se za poslední dva týdny měla možnost svézt veřejnost nejen v Karlíně, ale také v Radotíně v rámci kampaně Channel Crossings před začátkem podzimních kurzů.

Fotogalerie

Channel Crossings rozhýbal Prahu Channel Crossings rozhýbal Prahu Channel Crossings rozhýbal Prahu Channel Crossings rozhýbal Prahu Channel Crossings rozhýbal Prahu

x

Milý uživateli! Nemůžete se rozhodnout? Potřebujete poradit? Napište nám svoje telefonní číslo a čas a my Vám zavoláme a vyřešíme Vaši poptávku s Vámi.

CS DE EN Dokumenty ke stažení Často kladené otázky