Online jazykové kurzy pro školáky

Víme, že rodiče to teď nemají lehké. A rádi bychom jim pomohli. Připravili jsme více než dvě desítky kurzů angličtiny pro školáky různého věku a úrovně znalostí. Všechny probíhají online ve skupince nejvýše tří dětí. Používáme naši novou aplikaci Elektra, kterou jsme přizpůsobili potřebám online výuky. Dětské kurzy lze objednávat po týdnech přesně tak dlouho, jak bude potřeba. Každý týdenní cyklus zahrnuje dvě lekce po 45 minutách ve dvou dnech, celkem tedy čtyři lekce. Mezi dvěma lekcemi je podobně jako ve škole krátká přestávka.

Prostřednictvím Elektry učíme také dospělé v rámci individuálních online kurzů.

Z našich online kurzů vybíráme:

Pro nejmladší školáky: Zkušená pedagožka Jana Lukešová se sama anglicky začala učit, když jí bylo 6 let. Už o deset let později ji začala vyučovat, tedy ještě předtím, než vystudovala pedagogickou fakultu. Ale diplom není všechno, Jana to s dětmi prostě umí. Přesvědčte se sami.

Pro osmáky a deváťáky: Josh Riley je sympaťák z Kalifornie, který učil angličtinu i děti ve školce. Postupem času zjistil, že se mu lépe pracuje se staršími dětmi, a tak u nás vede kurz pro osmáky a deváťáky. Na programu je hlavně konverzace a budování slovní zásoby.