Reference naší klientky: Proč využít služeb jazykové agentury Channel Crossings

Před 3 lety jsem si náhodně na internetu vyhledala jazykovou agenturu Channel Crossings, protože jsem chtěla složit jednu z mezinárodně uznávaných zkoušek.

Jelikož nejsem z Prahy, nabídl mi pan Robert Chalupecký možnost složit ústní zkoušku v individuálně zvoleném termínu. Nemusela jsem omlouvat v práci svou nepřítomnost nebo si čerpat dovolenou, zkoušku jsem v klidu složila v pozdních odpoledních hodinách.

Od začátku března se všichni učíme žít jiným způsobem života, pandemie koronaviru nás zpomalila, kdo může, pracuje z domova.  Rozhodla jsem se využít smysluplně čas a opět oslovila Channel Crossings a pana Chalupeckého a požádala ho o zpětnou vazbu, jak postupovat, abych se posunula na vyšší úroveň jazykových znalostí.

Neváhal mi velmi brzy poskytnout svůj čas, probral se mnou veškeré části zkoušky vyšší úrovně, a poslal pracovní listy k jejich procvičení.  Samozřejmostí je také online výuka a co mě velmi mile překvapilo, i možnost skládat zkoušky online, z pohodlí domova. Děkuji za vstřícný přístup i podporu, která mě motivuje nevzdat se a pokračovat ve svém úsilí.

K. Michalova