Kurzy španělštiny

Jak s jedním jazykem získat miliony nových amigos


Když se naučíte čtvrtý nejpoužívanější jazyk, kterým mluví přes 500 milionů lidí na 4 kontinentech, dá se říct, že máte po starostech. Skvěle se domluvíte při cestování a takřka nebude existovat lokalita, kde by se vám znalosti tohoto jazyka nehodily i pracovně. Navíc kdo by nechtěl mluvit jazykem věhlasných spisovatelů, malířů, fotbalistů nebo zakladatelů moderního tance.


  • Po celém světě. Španělsky se domluvíte s 570 miliony rodilých mluvčích na čtyřech kontinentech. To už je slušný důvod, proč strávit pár semestrů učením nové gramatiky.
  • Pro cestování bez omezení. Díky znalosti španělštiny můžete pohodlně vycestovat do zemí, kde byste s angličtinou nepochodili. Třeba do zemí Střední nebo Jižní Ameriky.
  • Bude se vám dobře učit. Španělština má gramatiku srovnatelně obtížnou s angličtinou, ale vyniká nad ní jednoduchou výslovností, která se drží několika jednoduchých pravidel.
  • Skvělý parťák pro studium dalších jazyků. Jakmile si jednou španělštinu osvojíte, budou se vám lépe učit i ostatní románské jazyky (italština, portugalština nebo třeba francouzština).
  • Bohaté kulturní zázemí. Španělsko je oblíbenou turistickou destinací, je cílovou stanicí pro všechny milovníky gastronomie, tance, má bohatou literární a filmovou historii. Zkrátka nabízí mnoho příležitostí, jak studovat jazyk zrovna v tom odvětví, které vás nejvíc zajímá.