(05. 02. 2018) CHANNEL CROSSINGS NA VELETRHU HOLIDAY WORLD 2018

Jazyková škola Channel Crossings představí na veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2018 širokou nabídku jazykových kurzů v zahraničí pro děti i dospělé. Návštěvníci obdrží nejen cenné informace, ale získají i zajímavé veletržní slevy! Zároveň mohou soutěžit o jazykový kurz ve Velké Británii nebo Irsku.

Na stánku Channel Crossings se zájemci o studijní pobyty dozví všechny důležité informace a tipy na cesty, seznámíme je i s akčními nabídkami partnerských škol. "Můžeme nabídnout jazykové kurzy v tradičních zemích jako je Velká Británie, Irsko, Malta, Francie, Německo či méně obvyklé destinace jako je Nový Zéland či země Latinské Ameriky. Spektrum typů kurzů i destinací je široké a věříme, že si každý vybere dle své chuti," uvádí Adéla Müllerová, manažerka sekce studium v zahraničí Channel Crossings.

Diskuze s účastníky jazykových pobytů v zahraničí - NEDĚLE 18. února od 10:30 do 11:00

Odhodláváte se dlouho spojit cestování s jazykovým kurzem v zahraničí a stále Vám chybí odvaha? Jaké jsou nástrahy jazykových pobytů, o kterých Vám řeknou jen jejich účastníci? Kolik se toho stihli naučit? Kde bydleli a jaké mají s ubytováním zkušenosti? Přijďte na otevřenou diskuzi s klienty cestovní kanceláře Channel Crossings, se kterou kromě zážitků nasbíráte i jazykové znalosti.

27. ročník středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World se představí ve dnech 15.-18. února 2018 v areálu holešovického Výstaviště v Praze. Stánek jazykové školy Channel Crossings bude mít označení VH320.