(25. 09. 2012) Jazyková škola Channel Crossings odborným garantem veletrhu Profesia days

Jazyková škola Channel Crossings si dovoluje pozvat zájemce o práci na mezinárodní jazykový a vzdělávací veletrh Profesia 2012. Tento veletrh proběhne v druhé polovině října v Praze.

Jazyková škola Channel Crossings se bude podílet na programu veletrhu Profesia days jako jeho odborný garant. "Připravili jsme zajímavý program a moc se těšíme na návštěvníky veletrhu. Zajistili jsme pro ně testovací centrum i doprovodná vystoupení," uvedla Eva Havránková, marketingová manažerka jazykové školy Channel Crossings.

V testovacím centru Channel Crossings budou moci zájemci zdarma zjistit úroveň komunikačních dovedností. Testování proběhne v šesti jazycích ? angličtině, němčině, španělštině, italštině, francouzštině a češtině. ?Spolu s výsledky testu získá účastník též slevovou knížku, kterou může využít na kurzy pro veřejnost, na kurzy v zahraničí, překlady nebo na mezinárodní jazykovou zkoušku,? dodává Eva Havránková.

Channel Crossings je zároveň jedním z dárců hodnotných cen, které mohou vyhrát účastníci veletrhu. Výherci se mohou těšit na dárkové certifikáty na jazykové kurzy pro veřejnost a také na hlavní cenu, kterou je týdenní pobyt na jazykové škole ve Velké Británii.

Veletrh proběhne 24. a 25. října 2012 na Výstavišti v Praze - Letňanech. VSTUP ZDARMA!