(18. 02. 2013) CHANNEL CROSSINGS POMÁHÁ JAZYKOVĚ VZDĚLÁVAT JIŽ 20 LET

Jazyková škola Channel Crossings na českém trhu působí již krásných 20 let. V roce 1993 se majitelka firmy, paní Lenka Doležalová Pavilková, rozhodla, že otevře vlastní jazykovou agenturu, aby pomohla překonat jazykové bariéry. Odtud vznikl též neobvyklý symbolický název, Channel Crossings. Agentura se od počátku zaměřovala na jazykové vzdělávání v České republice i zahraničí a překladatelské a tlumočnické služby.

Postupem času a s růstem společnosti se agentura přestěhovala do moderních prostor v srdci Prahy a otevřela pobočku v Radotíně, aby se přiblížila studentům z oblasti jihozápadní části středních Čech.

Posláním jazykové agentury Channel Crossings vždy bylo dodávat kvalitní služby a být krok před konkurencí. V návaznosti na požadavky klientů i trhu vyvíjí nové produkty a služby v oblasti jazykového vzdělávání. Její služby jsou dlouhodobě uznávaným standardem kvality, kterou prokazuje i členstvím v Asociaci certifikovaných jazykových škol (ACERT), jejímž je zakládajícím členem, a členstvím v Asociaci jazykových škol a agentur ČR (AJŠA). Zároveň má své procesy certifikovány podle normy ISO 9001 a ČSN EN 15038.

Dokladem kvality jsou i četná ocenění, která jazyková agentura Channel Crossings v čele se svou majitelkou za svou činnost získala. Za všechny jmenujme cenu v Soutěži o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro muže a ženy v ČR, Evropskou jazykovou cenu Label za inovativní projekt v oblasti jazykové výuky, postup mezi finalistky Ocenění českých podnikatelek a 3. místo v soutěži pro domácí podnikatele Český PATRON 2011.

V jubilejním 20. roce jazyková škola Channel Crossings otevírá zajímavé kurzy, jež začínají v únoru . Vybrat si můžete z obvyklé angličtiny, němčiny, ruštiny, španělštiny, francouzštiny či italštiny anebo také z méně obvyklých jazyků jako je chorvatština, japonština, holandština či portugalština. Jazyková agentura Channel Crossings připravila speciální akci "My slavíme 20 let, vy ušetřete 20 %", díky které mohou klienti ušetřit na vybraných službách 20 % z ceny.

Pro více informací prosím navštivte webové stránky www.chc.cz.