(09. 09. 2013) CHANNEL CROSSINGS ZVE NA VELETRH PROFESIA DAYS

Jazyková škola Channel Crossings si dovoluje pozvat zájemce o studium cizích jazyků na veletrh práce Profesia days 2013. Veletrh pořádá společnost Profesia CZ , která na českém trhu provozuje od roku 2007 druhý nejnavštěvovanější pracovní portál Profesia.cz. Společnost Profesia čerpá z 16 let zkušeností na středoevropském trhu práce.

Jazyková škola Channel Crossings bude participovat na hlavním i doprovodném programu veletrhu práce Proesia Days 2013 jako odborný garant. "Připravili jsme zajímavý program a moc se těšíme na návštěvníky veletrhu. Zajistili jsme pro ně testovací centrum, demolekce i další aktivity na našem stánku," uvedla Eva Havránková, marketingová manažerka jazykové školy Channel Crossings.

V testovacím centru Channel Crossings budou moci zájemci zdarma zjistit úroveň svých jazykových dovedností. Testování proběhne v šesti jazycích - angličtině, němčině, španělštině, italštině, francouzštině a češtině. "Spolu s výsledky testu získá účastník též slevu 500 korun na mezinárodní jazykovou zkoušku," dodává Eva Havránková.

Kromě testování bude ve stánku Channel Crossings probíhat série demolekcí a informačních seminářů. Na návštěvníky čekají lekce angličtiny pro práci, angličtiny pro pracovní pohovor, italštiny, ale i možnost vyzkoušet si něco neobvyklého, jako např. holandštinu, švédštinu, čínštinu či japonštinu. V seminární místnosti budou také probíhat workshopy na téma mezinárodních jazykových zkoušek a kurzů v zahraničí.

Program v seminární místnosti:

čas středa 23. října čtvrtek 24. října
09:30-10:00   Seminář: jazykové kurzy v zahraničí
10:15-10:45 Seminář: mezinárodní jazykové zkoušky - tipy a triky Seminář: mezinárodní jazykové zkoušky - tipy a triky
10:50-11:20 Seminář: jazykové kurzy v zahraničí Minilekce: francouzština
11:30-12:10 Minilekce: italština Minilekce: ruština
12:30-13:10 Minilekce: angličtina pro pracovní pohovor Minilekce: turečtina
13:30-14:10 Minilekce: holandština Minilekce: čínština
14:30-15:10 Minilekce: švédština Minilekce: angličtina pro pracovní pohovor
15:30-16:10 Minilekce: němčina
16:30-17:10 Minilekce: japonština
17:30-18:10 Minilekce: angličtina pro práci

Na stánku Channel Crossings si navíc návštěvníci budou moci nechat profesionálem zkontrolovat svůj anglicky nebo francouzsky psaný životopis. Dále zde získají informace o nabídce jazykových kurzů pro veřejnost, individuálních kurzech na míru, překladech a tlumočení i atraktivních destinacích pro studium v zahraničí.

Veletrh práce Profesia days 2013 proběhne 23. a 24. října 2013 na výstavišti PVA EXPO v Praze - Letňanech.

FOTOGALERIE Z PROFESIA DAYS 2012