(14. 01. 2014) Pojďte s námi prozkoumat flexibilní úvazky v Evropě

Chtěli byste se v jeden den podívat do Švédska, Německa, Polska i Francie a zjistit, jaké mají zahraniční zaměstnavatelé i zaměstnanci zkušenosti s flexibilními úvazky a jaká je situace v České republice? Jedinečnou příležitost zjistit vše na jednom místě budete mít během bezplatné konference projektu FIT FOR FLEXI, která se bude konat v úterý 4. 2. v Mladé Boleslavi.

Konferenci pořádá jazyková a vzdělávací agentura Channel Crossings ve spolupráci s občanským sdružením Spiralis a Škoda Auto Vysoká škola. Účast je určena jak pro zástupce zaměstnavatelů (personalisté, manažeři) ze soukromého, neziskového i veřejného sektoru, tak i pro zaměstnance a uchazeče o flexibilní pracovní uplatnění. Na konferenci zazní řada různě tematicky zaměřených příspěvků: od slaďování potřeb zaměstnanců a požadavků práce, přes mapování kompetencí, vedení lidí při práci na dálku až po nové přístupy k podpoře návratu nezaměstnaných na trh práce.

Během celého dne budete mít možnost diskutovat se zahraničními i českými hosty a získáte také legislativní desatero flexibilních forem práce. Program konference naleznete zde.

Detail akce:

Datum a místo konání: 4. 2. 2014, 9:00-14:45 Škoda Auto Vysoká škola v Mladé Boleslavi

Občerstvení a tlumočení do českého jazyka zajištěno

Přihlášení: v přiloženém programu či na fitforflexi@chc.cz