(25. 11. 2014) CHANNEL CROSSINGS SE STĚHUJE DO NOVÝCH PROSTOR

Jazyková agentura Channel Crossings se po 12 letech rozhodla přestěhovat ze svých stávajících prostor na Lazarské ulici do nově postavené administrativní budovy Meteor v Karlíně. V budově je prvním nájemcem a stěhování proběhne v únoru 2015.

Posledních několik let je pro Channel Crossings obdobím růstu a současné prostory nás začaly limitovat. Hledali jsme proto místo, které nám nabídne ideální podmínky, bude dostatečně komfortní, moderní a zároveň snadno dosažitelné pro naše zákazníky,“ uvádí Lenka Doležalová Pavilková, majitelka jazykové agentury.

Na rozdíl od současnosti budou prostory agentury snáze přístupné, a to přímo u východu ze stanice metra Křižíkova. Všechny kanceláře i výukové prostory budou na jednom patře, což posílí integritu všech služeb agentury. Společná recepce pak usnadní orientaci pro návštěvníky Channel Crossings a zpříjemní vstup do prostor školy pravidelným účastníkům kurzů. Nezanedbatelným efektem je i snížení nákladů na pronájem, čímž se otevřou možnosti k investování do dalších důležitých oblastí.

„Karlín a oblast okolo Meteoru vnímáme jako jednu z nejdynamičtějších pražských čtvrtí, kam Channel Crossings svým charakterem určitě zapadá. Těšíme se, až v nových prostorách přivítáme naše zákazníky a studenty,“ uzavírá Lenka Doležalová Pavilková.

budova Meteor C se nachází přímo u metra Křižíkova

O CHANNEL CROSSINGSJazyková agentura Channel Crossings patří již dlouhá léta mezi prestižní instituce v oblasti vzdělávání. Zabývá se poskytováním jazykové výuky pro firmy i veřejnost, mezi jednu z hlavních aktivit, kromě překladatelské činnosti, patří i zprostředkovávání jazykových kurzů v zahraničí. V České republice působí od roku 1993. Získala řadu ocenění (např. speciální cenu v Soutěži o nejlepší firmu s rovnými příležitostmi pro ženy a muže v ČR v kategorii malé firmy, Český PATRON 2011, Vzdělávací instituce 2013, Národní cena kariérového poradenství 2014, Ocenění českých podnikatelek 2014). Jazyková škola Channel Crossings je zakládajícím členem ACERT (Asociace certifikovaných jazykových škol) a v roce 2012 se stala členem AJŠA (Asociace jazykových škol a agentur ČR).