(01. 07. 2016) Jazykové zkoušky City and Guilds jsou znovu v České republice

Oblíbené zkoušky City and Guilds se po roční pauze znovu vracejí do České republiky pod novým názvem LanguageCert. Jazyková agentura Channel Crossings se stala prvním akreditovaným centrem, kde bude možné tyto zkoušky skládat.

Zkoušky LanguageCert jsou uznávány jako ekvivalent státní maturity z anglického jazyka a navazují na tradiční zkoušky City and Guilds, které bylo v ČR možné skládat do 30. června 2015. Jsou velmi oblíbené i díky tomu, že zájemce může absolvovat písemnou a ústní část na různé úrovni, případně si vybrat jen jednu z těchto částí.

„Již brzy u nás v Channel Crossings vypíšeme první termíny a věřím, že navážeme na úspěšná léta, kdy jsme u nás testovali i několik stovek studentů ročně,“ doplňuje Ondřej Douša, manažer jazykové školy Channel Crossings.

LanguageCert budou brzy oficiálně zapsány i na seznam zkoušek MŠMT pro státní správu.

Společnost Channel Crossings, prestižní agentura působící na českém jazykovém trhu již 23 let, se specializuje na jazykové kurzy pro veřejnost, firemní výuku, jazykové pobyty v zahraničí, překlady a tlumočení. Sídlí v pražském Karlíně a Radotíně, odkud přináší svým zákazníkům kvalitní jazykové služby a podporuje tak jejich úspěch, růst, prosperitu a sebevědomí. Nově je i držitelem prestižního certifikátu od společnosti Bureau Veritas, který získala po absolvování dvoudenního auditu Asociace jazykových škol ČR, prověřujícího kvalitu nabízených služeb a jazykového vzdělávání.