(14. 10. 2016) Channel Crossings odborným garantem veletrhu Profesia Days 2016

Kolem 800 návštěvníků veletrhu PROFESIA DAYS 2016 se zúčastnilo testu jazykových znalostí, který pro ně připravila jazyková agentura Channel Crossings. Účastníci veletrhu měli také možnost nechat si zkontrolovat nebo vytvořit profi životopis v AJ a navštívit spoustu zajímavých přednášek a workshopů.

„Návštěvníci veletrhu měli možnost zdarma prověřit své jazykové znalosti v testovacím centru Channel Crossings, zkonzultovat svůj životopis v AJ nebo si vytvořit pod dohledem profesionálů zcela nový, který může být vstupenkou do budoucího zaměstnání," uvedla Eva Sommerová, marketingová manažerka agentury Channel Crossings. „Dohromady si své jazykové znalosti otestovalo přes 800 návštěvníků, nejčastěji v anglickém a německém jazyce. Vybírat mohli ze 7 jazyků a 5 úrovní, každý pak obdržel tištěný certifikát," dodává Eva Sommerová.

Součástí veletrhu byly přednášky, které probíhaly po celou dobu na hlavním pódiu, v Master Class zóně a v oddělené části HR Days. Slova se ujal Vítězslav Bican, výkonný ředitel Channel Crossings s přednáškou na téma Brexit a Česko aneb dopady britského referenda a Robert Chalupecký pracující v CHC jako metodik, jež radil účastníkům, jak zvládnout pohovor v anglickém jazyce.

Channel Crossings je zároveň jedním z dárců hodnotných cen, které mohli vyhrát účastníci veletrhu po vyplnění ankety. Výherci si odnesli jazykové kurzy dle vlastního výběru, jazykové audity a hlavní cenu, pobyt na jazykové škole ve Velké Británii.