(21. 10. 2016) Channel Crossings rozhýbal Prahu

Ve dnech 8.-17. září proběhla na Letné charitativní akce Nadace Terezy Maxové dětem s názvem Teribear hýbe Prahou. Jazyková agentura Channel Crossings vytvořila vlastní tým, který tvořilo 75 zaměstnanců, překladatelů, lektorů a klientů. Společně jsme uběhli 1252,5 km a umístili jsme se tak na skvělém 12. místě v kategorii společných týmů.

Dohromady vyběhlo za tým CHC 75 zaměstnanců, lektorů, překladatelů, tlumočníků a zástupců významných klientů jako je např. Česká národní banka, Schaffer & Partner, Česká Miss nebo rádio Svobodná Evropa. „ Akce Teribear jsem se účastnila již minulý rok, tehdy ještě sama za sebe a letos už běžela celá naše firma, která je hrdým partnerem Teribear a Nadace Terezy Maxové dětem, “ dodává marketingová manažerka CHC Eva Sommerová.

Za každý kilometr bylo věnováno Nadaci 50 Kč a celkový výtěžek z akce činil neuvěřitelných 7 967 438 Kč!

Agentura získala také ocenění za nejoriginálnější příjezd pravým londýnským doubledeckerem, jenž upoutal pozornost na trase z Karlína do Letenských sadů, kde běh probíhal. Unikátním dvoupatrovým autobusem se za poslední dva týdny měla možnost svézt veřejnost nejen v Karlíně, ale také v Radotíně v rámci kampaně Channel Crossings před začátkem podzimních kurzů.

Fotogalerie

Channel Crossings rozhýbal Prahu Channel Crossings rozhýbal Prahu Channel Crossings rozhýbal Prahu Channel Crossings rozhýbal Prahu Channel Crossings rozhýbal Prahu