Prezentačí dovednosti v AJ - náš Marek

❗ Přinášíme vám příběh našeho spokojeného klienta - Marka 🤩

Marek je úspěšný manažer v české firmě, která se rozhodla expandovat do zahraničí.
Pro Marka to byla výzva, na kterou se upřímně těšil, ale jeho nadřízený ho upozornil na to, že jeho prezentační dovednosti v angličtině nejsou takové, jaké by si představoval u manažera, který bude jejich firmu zastupovat na zahraničním trhu.

Marek si svého handicapu byl dobře vědom a rozhodl se nenechat si novou příležitost uniknout. Procházel na internetu různé nabídky kurzů, které slibovaly zlepšení jeho prezentačních dovedností, ale stále nenacházel to, co hledal, protože se potřeboval zdokonalit nejenom ve schopnosti prezentovat v angličtině, ale také v tom, jak prezentovat, aby to odpovídalo vysokým požadavkům jeho zaměstnavatele.
V okamžiku, kdy jsme otevřeli kurz prezentačních dovedností v AJ pod vedením psychologa, věděl, že má vyhráno. Našel přesně to, co potřeboval a absolvoval kurz, který obohatil jeho slovní zásobu pro prezentační dovednosti v angličtině, naučil se správnou výslovnost, dostal spoustu tipů, jak udělat svou prezentaci zajímavou a psycholog, který kurz vedl společně s lektorem, mu vysvětlil, jak zaujmout své publikum nejenom obsahem prezentace, ale také řečí těla, intonací hlasu a způsobem, kterým s publikem komunikuje.

👏 Marku, jsme moc rádi, že jste byl s naším kurzem spokojený a předvším, že Vám pomohl. Gratulujeme k získání vysněné pozice a přejeme Vám úspěšné zastupování vaší firmy v zahraničí.