Cookies

1. Společnost Channel Crossings s.r.o., se sídlem Thámova 32, 186 00 Praha 8, IČ: 271 29 390, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 98475 užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, k uložení osobních nastavení zobrazení webových stránek, uložení dat z registračních formulářů, cílení reklamy a dalším.

2. Na webu se vyskytují nezbytné cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro fungování webových stránek.

3. Výkonnostní a funkční cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

4. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu v nastavení internetového prohlížeče. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google Adwords, Google Analytics, Facebook, Seznam.cz, LinkedIn, Instagram, Youtube a dalším.

5. Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Společnost Channel Crossings užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy a přizpůsobení zobrazení webových stránek www.chc.cz. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.“

6. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

Návod na nastavení cookies najdete na liště většiny prohlížečů. Můžete zde zabránit vašemu počítači přijímat nové cookies, nebo deaktivovat všechny soubory cookies. Protože vám soubory cookies umožňují využívat některé základní funkce naší webové stránky, doporučujeme vám, abyste cookies nechali zapnuté.

Možnosti nastavení správy cookies v rámci hlavních prohlížečů naleznete zde:

7. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics. Podrobnosti o tomto nástroji najdete na https://www.google.com/intl/cs_ALL/analytics/index.html

8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti, výmaz však může způsobit ukončení jednání o smlouvě či zrušení uživatelského účtu,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

9. Příklady shromažďování cookies na webových stránkách společnosti Channel Crossings:

Druh cookies
Popis cookies
Druh souhlasu
Nezbytné cookies Slouží pro odeslání formulářů, funkčnost objednávek a placení na internetu
Souhlas není vyžadován
Funkční cookies Umožňují zapamatování přístupových údajů, jejich bezpečnost po přihlášení a poskytují podporu pro on-line chat. Zároveň zvyšují uživatelský komfort při prohlížení stránek, pamatují si vaše osobní nastavení a preference
Souhlasíte na homepage chc.cz prostřednictvím volby „Souhlasím“
Výkonostní cookies Poskytují informace o tom, kolik lidí navštěvuje naše stránky. My díky tomu můžeme zlepšovat jejich funkčnost a zajistit dostatečnou kapacitu, aby fungovaly rychle. Pomáhají nám také pochopit, jakým způsobem se návštěvníci na webu chovají. Získané informace jsou anonymní a nejsou spojeny
s identifikačními údaji uživatele. Všechny výstupy vidíme pouze v agregované formě.
Souhlasíte na homepage chc.cz prostřednictvím volby „Souhlasím“
Reklamní cookies Jsou využívány s účelem lepšího zacílení reklamy na uživatele. Shromažďují informace o zvyklostech návštěvníků při vyhledávání a podle toho cílí reklamní sdělení relevantní k vašim zájmům a vaší osobě. Na naše stránky byly umístěny třetí stranou s naším souhlasem.
Zpracovávány na základě vašeho souhlasu v nastavení příslušného internetového prohlížeče.



Tyto zásady s používáním cookies jsou ke stažení ve formátu PDF zde.