Jazyková a vzdělávací agentura

Přijďte na modelové lekce angličtiny zdarma

Kromě výuky více než tuctu jazyků v rámci skupinové i individuální výuky se podílíme také na výchově nových lektorů. Ti, kteří chtějí vyučovat angličtinu, musí pro získání oficiálního certifikátu TEFL (Teaching English as a foreign language) mimo jiné doložit zkušenosti s reálnou...

Přečíst

Vyberte si některý z našich nadupaných skupinových kurzů

Léto je sice teprve v polovině, ale u nás už jsou v plném proudu přípravy na příští semestr. Od našich studentů víme, že s tím uplynulým byli spokojeni, ale rozhodně neusínáme na vavřínech. Na náplni našich podzimních kurzů to bude znát.

A navíc pro vás máme jednu perličku, onlin...

Přečíst

Hledáme lektora či lektorku švédštiny

Umíš perfektně švédsky a máš zkušenosti s výukou jazyků, nebo se alespoň chceš naučit učit? Pak možná hledáme právě tebe!

V této chvíli potřebujeme obsadit jen několik kurzů. V případě oboustranné spokojenosti a zájmu studentů však spolupráci rádi rozšíříme.

Co pro tebe máme?

    ...

Přečíst

Druhé pravidlo Preppers Campu: Všechno musí dávat smysl

Při přípravě Preppers Campu jsme si na sebe upletli pořádný bič. Vymýšlíme otevřený svět, ve kterém mají děti nepřeberné množství možností. Nikdo dopředu neví, jak to ve hře vlastně dopadne. Naše hra totiž není lineární. To znamená, že každé rozhodnutí je důležité pro směr, jímž ...

Přečíst